“Een sfeervolle plek om af te spreken en om na te praten over de voorstelling met een drankje en een hapje.”

Wanneer u met uw collega’s, familie of vrienden naar een theatervoorstelling komt, kunt u uw avondje uit compleet maken met een theaterarrangement op maat Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Maar ook wanneer u geen voorstelling bezoekt bent u natuurlijk van harte welkom. Voor een uitgebreide of eenvoudige lunch, de lekkerste cappuccino van de omgeving of een heerlijke warme maaltijd.

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn, waarin het Grand Café is gevestigd, leent zich bij uitstek voor het vieren van grote en kleine feesten, evenementen en het houden van bijeenkomsten als congressen en seminars. Het gebouw heeft een ruime theaterzaal, een foyer, vergaderruimtes en lokalen beschikbaar voor de verhuur. De catering verzorgen wij zoals u dat wenst, van koffie en lunches tot uitgebreide salades of warme en koude hapjesschotels.

Wist u dat het Veenkoloniaal Museum, dat zich ook onder het dak van vanBeresteyn bevindt, beschikt over een prachtige locatie voor groepen tot 40 personen? Deze ruimte, de Sluiskade, is voorzien van een klein Sluiscafé vanwaar wij de catering kunnen verzorgen.
U waant zich hier jaren terug in de tijd, een bijzondere ervaring!
Wanneer op uw eigen locatie catering op maat wenst in de vorm van lunches, hapjesschotels, tapasschalen of vleesschotels en salades kunt u dit bij ons bestellen.

Heel graag tot ziens in Grand Café vanBeresteyn!

Namens al het personeel van Grand Café vanBeresteyn,

Rob Meester