Middel 6

aanbod

koffie met gebak

Bij Grand Café vanBeresteyn kunt u uitstekend terecht voor een goede kop koffie, thee of één van de vele specialiteiten. Ook hebben wij een gevarieerd aanbod gebak, al dan niet geserveerd met een flinke dot echte slagroom.

koffie, gebak, vanberesteyn, slagroom, appeltaart

lunch

Voor een heerlijke lunch bent u bij vanBeresteyn aan het juiste adres. Op onze regelmatig wisselende kaart treft u verrassende belegde broodjes en wraps, maar ook vers bereide soepen. Tevens ontbreken bij ons de traditionele lunchgerechten als de uitsmijters en kroketjes met brood niet. Al onze lunchgerechten worden bereidt met verse ingrediënten.

Theater diner

U kunt voorafgaand aan een theatervoorstelling gebruik maken van het theaterdiner. De menu’s zijn gevarieerd en waar mogelijk aangepast aan het thema van de voorstelling. De sfeer van de avond begint daarmee al op uw bord.

Reserveren hiervoor is gewenst. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen en/of allergieën.

filmhap

Voorafgaand aan iedere filmvoorstelling kunt u gebruik maken van de filmhap. De filmhap bestaat uit twee gangen, die waar mogelijk aangepast wordt aan het thema van de film of het land waar de film opgenomen is. De ene keer verrassend, de andere keer traditioneel. Gewoon lekker makkelijk genieten in een ongedwongen sfeer. 

Vanzelfsprekend houden wij rekening met eventuele dieetwensen en/of allergieën. Reserveren hiervoor is gewenst.

“Niet het grootste,

maar wél het gezelligste Grand Café van de regio!”

contact

en reserveren

Copyright © 2021 – Grand Café vanBeresteyn